Clienti

Compania noastra este un distribuitor cu acoperire nationala care se adreseaza clientilor cu autorizatii de distributie angro sau care sunt autorizati sa furnizeze medicamene populatiei (farmacii, drogherii, spitale, depozite etc.).

Prin echipa noastra de vanzari din teren ne concentram sa asiguram clientilor un nivel de servicii ridicat, realizand vizite fata in fata, de cel putin 2 ori pe luna la fiecare client. Asiguram, in acelasi timp, un nivel de servicii de livrare cu frecventa cuprinsa intre de 2 ori pe zi, pana la maximum 48 de ore.

Ne adaptam permanent atat cerintelor mediului extern, cat si nevoilor clientilor nostri prin propunerile de afaceri pe care le oferim. Orientarea noastra catre client se regaseste in fiecare intalnire cu acestia, in care punem o baza solida in construirea relatiilor noastre de afaceri.

Politica noastra comerciala este construita astfel incat sa asigure profitabilitatea reciproca, atat a clientilor, cat si proprie, si competitia loiala.

Orice farmacie partenera Europharm Distributie poate lansa comenzi online prin intermediul site-ului EphTop. Acest site a fost special creat pentru ca farmaciile partenere sa aiba posibilitatea vizualizarii portofoliului de produse Europharm Distributie, lansarii comenzilor online pe produse farmaceutice, avand confirmarea disponibilitatii produselor si cantitatilor in momentul lansarii comenzii.

Totodata, o echipa dedicata de operatori telefonici raspunde apelurilor primite de la clienti prin intermediul numarului gratuit 0800 070 700. Prin aceasta echipa asiguram eficienta relatiei comerciale cu clientii nostri si optimizam modul de preluare a comenzilor, completand totodata vizitele reprezentantilor comerciali si apelurile operatorilor din depozitele noastre.

 

Daca doriti sa deveniti clientul nostru, puteti sa luati legatura cu noi prin intermediul datelor din pagina Contact.