"In compania oamenilor buni"

 

Angajatii Europharm Distributie s-au inrolat in campania interna de strangere de fonduri ”In compania oamenilor buni”, lansata de grupul GSK in parteneriat cu organizatia “Salvati Copiii” , avand ca obiectiv reducerea ratei mortalitatii infantile.

 

 

 

In cadrul campaniei, cei 4 ambasadori - fotografii Andrei Pungovschi si Bogdan Baraghin, bloggerul Cristian China Birta si jurnalistul Andrei Craciun - au mers in comunitati din Suceava (localitatile Gulea, Patrauti si Ciprian Porumbescu) si Botosani (localitatile Gorbanesti si Hiliseu Horia), pentru a aduna povestile unora dintre copiii si mamele incluse in proiect si a ne aduce mai aproape de acestia.

Angajatii au fost incurajati sa doneze pentru solutionarea acelor povesti si pentru a deveni ambasadori ai proiectului.

“Actiunile noastre pentru sustinerea copiilor au inceput inca de anul trecut prin campania “Voluntarii Europharm Distributie isi impart timpul liber cu copiii”, cand multi dintre colegi si-au dedicat un timp special, de weekend, pentru a se implica in evenimentele cu copiii din centrele educationale”, a spus Viorel Vodita, Marketing Manager.

“Anul acesta ne-am alaturat parteneriatului cu organizatia Salvati Copiii in campania de constientizare si strangere de fonduri “In compania oamenilor buni”. Daca am reusit sa ne mobilizam, sa gasim resurse si sa “donam” din timpul nostru liber copiilor, acum am putut sa facem mai mult: sa ne implicam ca ambasadori, ca voluntari si/sau ca donatori in aceasta campanie pentru sprijinirea obiectivul de a reduce mortalitatea infantila in Romania.”, a continuat Viorel Vodita.  

Suma stransa in urma donatiilor a fost dublata de companie, iar fondurile stranse au ajuns la copiii ale caror povesti au fost prezentate.