Infrastructura logistica

Suprafata totala a spatiilor din depozitul de Servicii Logistice situat in Chitila depaseste 4.000 m2, cu o capacitate totala a depozitului de peste 7.000 de paleti. Depozitul este echipat cu camere frigorifice si respecta standardele europene pentru stocarea medicamentelor de uz uman (in conformitate cu Ghidul de Buna Practica de Distributie).

Depozitul este dotat cu un sistem de prevenire a incendiilor si alarma de incendiu si dispune de controlul si monitorizarea continua a temperaturii si a umiditatii prin sisteme performante de climatizare si monitorizare. Spatiile noastre sunt echipate cu sisteme de securitate, precum si cu sisteme sustenabile de intretinere, de tip “green energy”.

                          

Echipamentele care asigura controlul si monitorizarea temperaturii si umiditatii sunt calificate, performanta acestora fiind testata periodic. Aceste echipamente inregistreaza continuu temperatura si umiditatea din depozit, fiind dotate cu sistem de alarmare prin SMS/email in cazul deviatiilor de la valorile setate. Toate dispozitivele de monitorizare sunt calibrate si intretinute in conformitate cu legislatia locala.

Depozitul are o suprafata dedicata pentru productia de pachete promotionale cu doua masini de infoliat, cu o productivitate de pana la 20.000 de pachete pe zi, in functie de complexitatea pachetului.

                          

Serviciile de transport sunt asigurate, in principal, de propria flota de camioane. Intreaga noastra flota de distributie este dotata cu echipamente calificate pentru asigurarea calitatii produselor transportate pe tot parcursul efectuarii transportului.

Masinile noastre au capabilitatea de a transporta produse in doua regimuri de temperatura controlata: 20-80C si 150-250C. Pentru monitorizarea temperaturii si a umiditatii atat in incinta masinii, cat si in lada frigorifica, toate masinile sunt echipate cu inregistratoare adecvate, calibrate periodic, cu posibilitatea printarii valorilor de temperatura inregistrate, prin conectare directa la imprimanta masinii.