Termeni de utilizare a site-ului

LIPSA GARANTIEI 
Proprietarul acestui site nu considera materialul de pe acest site ca fiind corespunzator sau disponibil pentru utilizare in alte locatii. Cei care aleg sa acceseze acest site din alte locatii, o fac din proprie initiativa si raspund conform legislatiei locale, daca si in masura in care legile locale sunt aplicabile. 
 

Acest website a fost proiectat in mod expres pentru a furniza publicului larg informatii despre proprietarul site-ului, serviciile si produsele sale. 
Proprietarul acestui site depune eforturi considerabile pentru actualizarea website-ului, dar nu isi asuma responsabilitatea si nu garanteaza in ceea ce priveste acuratetea si corectitudinea informatiilor. Proprietarul acestui site isi declina orice raspundere legata de acuratetea, exhaustivitatea sau utilizarea acestor informatii, precum si in ceea ce priveste actualizarea acestora. Materialele sunt oferite "ca atare" fara nici un fel de garantie, implicita sau explicita. 
 

PROPRIETATEA INTELECTUALA 
Toate materialele de pe acest site sunt proprietatea Europharm Holding SA sau acestora li s-a acordat dreptul de a utiliza asemenea materiale, cu exceptia cazului cand s-a stabilit in mod specific altfel. Reproducerea unor parti sau a intregului continut, sub orice forma, este interzisa in alte moduri decat cele conforme cu urmatoarele acorduri. 
 

Licenta de a copia pentru uzul personal
Puteti citi, vizualiza, imprima si descarca materialul din aceste pagini strict pentru uzul dumneavoastra personal, non-comercial. 
 

Licenta de a recopia pentru scopuri limitate
Puteti recopia materialul pentru o terta parte individuala, strict pentru informatia personala, dar numai daca:
i) mentionati pagina web ca sursa a materialului. Trebuie sa includeti aceasta informatie precum si adresa web in copia materialului; si
ii) informati terta parte ca aceste conditii i se aplica de asemenea si ca acestea trebuie respectate. 
Aceasta licenta de a recopia nu permite includerea materialului sau a oricarei parti din el in orice alta lucrare sau publicatie, fie in forma de copie pe hard, electronica ori de alta natura. In special (dar fara limitare) nici o parte a acestui site nu poate fi distribuita sau copiata in vreun scop comercial. 
Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa, retransmisa ori stocata pe un alt website sau intr-un alt tip de sistem electronic de inregistrare. 
 

Indiferent daca este specificat sau nu, marcile de inregistrare, dispozitivele, marcile de servicii si logo-urile expuse pe acest site apartin proprietarului acestui site, partenerilor comerciali ai acestuia sau altor terte parti. 
Nimic din ceea ce este continut in acest site nu poate fi subinteles ca oferind utilizatorului, implicit sau in vreun alt fel, vreo licenta sau drept in baza unui patent, marca de inregistrare sau drept de autor apartinand proprietarului acestui site sau ale oricarei terte parti. 
 

Utilizarea informatiilor, protectia datelor si confidentialitatea pe internet 
Europharm Holding SA se preocupa de asigurarea confidentialitatii datelor care pot conduce la identificarea vizitatorilor care acceseaza website-urile sale, iar protejarea confidentialitatii este extrem de importanta pentru noi. Cu toate acestea, nu uitati ca securitatea informatiilor transmise prin intermediul internetului nu poate fi garantata. 
 

Proprietarul acestui site va asigura utilizatorilor dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001. 
 

Folosirea adreselor IP 
O adresa IP (Internet Protocol) este formata dintr-un set de cifre si litere care este alocat in mod automat computerului dvs atunci cand va logati la furnizorul dvs de internet sau prin reteaua locala a organizatiei dvs (local area network – LAN) sau wide area network (WAN).
Este posibil sa folosim adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci cand consideram necesar sa instituim complianta cu termenii de utilizare ai site-ului sau sa ne protejam serviciul, site-ul sau utilizatorii. 
 

CONEXIUNI HIPERTEXT (link-uri)
Anumite conexiuni hipertext va vor conduce la site-uri care nu se afla sub controlul proprietarului acestui site. Activandu-l pe oricare dintre ele, veti parasi site-ul. 
 

Proprietarul acestui site nu isi asuma raspunderea pentru continutul oricaror terte site-uri catre care exista conexiuni hipertext si nu raspunde sau garanteaza (expres ori implicit) pentru informatiile continute in asemenea site-uri. 
Proprietarul acestui site nu are control asupra naturii si continutului unor asemenea site-uri si nu recomanda aceste site-uri, informatiile pe care le contin si nici produsele sau serviciile oricarei terte parti. In special, aveti in vedere faptul ca prin descarcarea programelor de computer din anumite site-uri, riscati sa violati legea dreptului de autor si sa introduceti virusi de calculator in propriul dumneavoastra sistem. 
 

FOLOSIREA INFORMATIILOR 
Comunicatiile de la utilizatori (altele decat informatiile personale, care sunt acoperite de Politica dreptului la Confidentialitate) sunt tratate ca neconfidentiale si ca nefiind proprietatea acestora, iar proprietarul acestui site poate utiliza informatiile in orice scopuri, incluzand reproducerea si publicarea, precum si utilizarea ideilor in orice scopuri, inclusiv comerciale. Astfel, in cazul in care cei care acceseaza documentele produse de proprietarul acestui site intervin cu intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii de acest tip, in legatura cu continutul unui material, aceste informatii vor fi considerate drept non-confidentiale iar proprietarul acestui site nu va avea nici un fel de obligatie legata de asemenea informatii, avand libertatea de a reproduce, utiliza, publica si distribui informatiile respective fara nici o restrictie. Proprietarul acestui site va avea libertatea de a utiliza, in orice scop, ideile, conceptele, know-how-ul si tehnicile mentionate in aceste informatii. 
 

ACORDUL UTILIZATORULUI 
Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (i.e: optiuni de genul „sunt de acord”, „ok”, „trimite”, etc), utilizatorul confirma ca a citit si inteles prezenta Declaratie Legala si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la Declaratie Legala si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la telefon 0040 21 302 81 00.
 

JURISDICTIA 
Termenii, conditiile si continutul acestui site vor fi guvernate de legea romana. 
 

Proprietarul acestui site este:  EUROPHARM HOLDING S.A.

Brasov, Str. Ionescu Crum nr 1, Jud. Brasov, Romania

J08/3087/1994; C.I.F. RO6567900

Capital social 58.393.177,20 RON