"Voluntarii Europharm Distributie isi impart timpul liber cu copiii"

 

 

Europharm Distributie si Organizatia “Salvati Copiii” au lansat impreuna campania "Voluntarii Europharm Distributie isi impart timpul liber cu copiii", derulata in centrele educationale “Salvati Copiii” din toata tara.

 

 

Prin intermediul acestei campanii, copiii din aceste centre au beneficiat de sprijinul si atentia angajatilor nostri, voluntari in proiect: fie ca vorbim despre achizitionarea rechizitelor necesare sau despre petrecerea timpului liber cu copiii in vizite la muzeu sau excursii, confectionand felicitari sau antrenandu-se in activitati sportive, am aflat ca orice activitate in care ne implicam impreuna cu copiii este importanta pentru acestia.

Zambetele copiilor si multumirea ca s-au putut implica intr-o actiune de sprijin social au fost suficient de motivante pentru ca angajatii sa-si mai doreasca asemenea experiente pe viitor.ntermediul acestei

“Datorita dumneavoastra si celorlalti sustinatori, am reusit sa oferim copiilor din medii defavorizate servicii educationale de calitate intr-un cadru atractiv si sa sprijinim copii aflati in situatii dificile. Implicarea directa in activitatile cu copiii a insemnat pentru acestia sansa de a trai momente speciale, pline de bucurie. Le-ati daruit copiilor o motivatie in plus de a veni la scoala si de a invata. Cu sprijinul dumneavoastra, vom putea continua programele educationale care si-au dovedit, de-a lungul anilor, eficacitatea.[...] Va multumim pentru participare, solidaritate si generozitate!” (Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv, Organizatia Salvati Copiii Romania)

Campania "Voluntarii Europharm Distributie isi impart timpul liber cu copiii" desfasurata pe o perioada de o jumatate de an a insemnat in cifre:

  • 20 actiuni de voluntariat
  • 140 voluntari
  • 410 copii beneficiari din 11 centre educationale "Salvati Copiii"